Now playing:

Now playing:

Η Miley Cyrus τραγουδά το “Nothing Else Matters” των Metallica με Elton John και τους θρύλους του heavy metal

Η Miley Cyrus αποκάλυψε σε συνέντευξη της τον Ιανουάριο ότι θα συνεργαζόταν με τον Sir Elton John, τον τσελίστα Yo-Yo Ma, τον ντράμερ των Red Hot Chili Peppers Chad Smith, τον παραγωγό Watt και τον μπασίστα των Metallica Robert Trujillo για το cover του πασίγνωστου τραγουδιού “Nothing Else Matters” του ροκ συγκροτήματος, που είχε μεγάλη επιτυχία το 1991.

“Τι να πω, έχοντας τον Elton John και τους Metallica και μένα… Μου αρέσει όταν τα συστατικά δεν ταιριάζουν απόλυτα”, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Capital FM στις αρχές του χρόνου για το πώς η ιδέα μπορεί να μην έχει νόημα για τους οπαδούς. “Ή φαίνεται σαν ένα παρασκεύασμα που κανείς δεν θα έβαζε ποτέ μαζί, και πρέπει να έχεις κάποιον σαν τον [παραγωγό του τραγουδιού] Andrew Watt που θα πάρει αυτό το ρίσκο.”

Ενώ η Miley Cyrus εξακολουθεί να έχει στα σκαριά το δικό της άλμπουμ με covers των Metallica, το heavy metal συγκρότημα είχε ανακοινώσει ότι θα γιορτάσει την 30ή επέτειο του Black Album με την επανέκδοση του εξαιρετικά επιτυχημένου έργου του 1991, καθώς και ένα συνοδευτικό σύνολο με τίτλο The Metallica Black List, το οποίο θα είναι γεμάτο με δικά τους τραγούδια με ερμηνείες μεγάλων καλλιτεχνών. Η Miley Cyrus είναι μεταξύ των 53 μουσικών που περιλαμβάνονται στο σύνολο των covers, το οποίο θα περιλαμβάνει τη δική της εκδοχή του “Nothing Else Matters”.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το “Nothing Else Matters” των Metallica μαζί με τους θρύλους του heavy metal στο Howard Stern Show της Πέμπτης, με την παράσταση να έρχεται λίγες ώρες πριν την άφιξη των all-star covers των LP Metallica Black List.

Repost: billboard.com