Now playing:

Now playing:

“Janet” – το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της

Η 54χρονη τραγουδίστρια Janet Jackson θα γιορτάσει τα 40 χρόνια από το πρώτο της επώνυμο άλμπουμ το 1982, με την κυκλοφορία ενός τετράωρου ντοκιμαντέρ σε δύο επεισόδια για τη προσωπική ζωή και τη μουσική καριέρα της με αδημοσίευτο υλικό.

Το ντοκιμαντέρ το οποίο προετοιμάζεται τα τελευταία τρία χρόνια αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 με την ίδια και τον Randy Jackson (απλή συνωνυμία!) ως executive παραγωγούς. Η ίδια έχει δώσει αποκλειστικά και αδημοσίευτα αρχεία υλικού από προσωπικά videos και συνεντεύξεις, από συζητήσεις με τη διάσημη οικογένεια της, συμπεριλαμβανομένου τον αδερφό της Michael και τον πατέρα της Joseph καθώς και για το θαύμα της μητρότητας στα πενήντα της.

Το A&E το οποίο θα μεταδώσει το ντοκιμαντέρ, το έχει περιγράψει ως «μία οικεία, αληθινή και αφιλτράριστη ματιά στην ιστορία της που δεν έχει ειπωθεί. Η Janet έχει απολαύσει μια τεράστια και έντονη επιτυχία αλλά έχει ζήσει και απίστευτες τραγωδίες. Έχει υπομείνει μια ταραχώδη ιδιωτική ζωή ταυτόχρονα με τη δημόσια ζωή που την έλεγχε. Ανοίγει το καπάκι της ιδιωτικής της ζωής για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τις πιο προσωπικές στιγμές που έχουν καταγραφεί ποτέ στην κάμερα».

Η Janet Jackson έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy, έχει εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Glastonbury και εντάχθηκε στο Rock &Roll Hall Of Fame το 2019.

Photo credit:skynews