Now playing:

Now playing:

Mardou Radio: “Πίσω από το εξώφυλλο” με τη Γιώτα Ιωαννίδου

Γιατί…η ζωή θέλει να μάθει τι κρύβεται «Πίσω από το εξώφυλλο»

Στο Μardou παρουσιάζω κάθε Τρίτη βράδυ την εκπομπή «Πίσω από το εξώφυλλο». Διαλέγω ένα αγαπημένο βιβλίο και αποκαλύπτω στο κοινό τον κόσμο του. Μύθους και ιστορίες. Έργα και ποιήματα. Λέξεις και λόγια. Συναισθήματα και αισθήσεις. Ήρωες και ηρωίδες. Εμάς. Μαζί με πολύ μουσική δημιουργώ μια δεύτερη «αφήγηση» του βιβλίου μαζί με σας.

Μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι μ’ άλλους ανθρώπους ό,τι αγαπώ. Να συν-διαλέγομαι, να συν-ζητώ, να συν-υπάρχω και να συν-τονίζομαι με ανθρώπους που έχουμε κοινές αγάπες, αισθητική και κέφι για ζωή. Αγαπώ την αμεσότητα και το παιχνίδι.  Άλλωστε το μότο μου είναι «Όλα στην ζωή ένα παιχνίδι μόνο». Και στο παιχνίδι ναι! Είμαστε πάντα ΜΑΖΙ.

Γιατί Mardou;

Γιατί Mardou…γιατί είχα την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους, που μας ενώνουν κοινές αγάπες. Για τη μουσική, για την τέχνη, για την ζωή. Μας συνδέει κοινή αισθητική και οπτική ζωής. Αλλά και κοινή ορμή, όρεξη, επιθυμία. Κι όλα αυτά μου δημιουργούν αυτήν την υπέροχη αίσθηση ότι είμαστε μια ομάδα, έτοιμη να δημιουργήσει. Και σαν άνθρωπος του θεάτρου γνωρίζω καλά ότι η μαγεία γεννιέται μόνο από μια όμορφη ομάδα που συντονίζεται. I’m a dreamer but I’m not the only one!

Κάθε Τρίτη λοιπόν στις 22:00, πάμε να δούμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα εξώφυλλο και πώς μπορούμε μαζί να «παίξουμε» μ’ αυτό.

Photo credits: Γιάννης Ρηγόπουλος