Now playing:

Now playing:

Mardou Radio: “Προσωπικά…Εσύ!” με τη Μαριάννα Δουκάκου

Γιατί… «Προσωπικά…Εσύ!»

Στο Mardou παρουσιάζω κάθε Κυριακή βράδυ μουσικές διηγήσεις των προσωπικών ιστοριών που επιλέγω από την κοινότητα και τις παρέες ανθρώπων του Mardou. Συζητώ με το κοινό, αναρωτιέμαι μαζί τους και φέρνω «μπροστά» μας ωραίες μουσικές αναμνήσεις, γιατί κάθε ιστορία είναι μοναδική, ακόμα κι αυτή που δεν έχουμε ζήσει εμείς οι ίδιοι!

Κάθε βράδυ στη ζωή μου οι σκέψεις ήταν πιο γεμάτες και ευχάριστες με τη συνοδεία μουσικής. Από το πρωϊνό τζόκινγκ έως το βράδυ στη «φωλιά» του σπιτιού του, ο κόσμος ζεί με τη μουσική. Με τις προσωπικές ιστορίες και τη μουσική, ερχόμαστε πιο κοντά, μπορούμε να συνδεθούμε ανθρώπινα και ουσιαστικά. Στη θέση της ρουτίνας, μπαίνει ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένας ζεστός λόγος και λίγο κούνημα του ποδιού.

Γιατί Mardou;

Έτσι σκέφτηκα την ιδέα Mardou και ονειρεύτηκα μια κοινότητα ανθρώπων που αφού θα τους ενώνει η μουσική, θα μοιράζονται ιστορίες από τη ζωή τους και θα κάνουν δράσεις που τους ταιριάζουν. Ένα χρόνο μετά, συνεχίζω στο Mardou και πλέον έχω γύρω μου ωραίους φίλους που μας ενώνει το ίδιο όραμα: να κάνουμε τους ανθρώπους να περνούν καλά, να ακούν καλή μουσική και να μοιράζονται εμπειρίες και απόψεις.

Θα τα λέμε λοιπόν, κάθε Κυριακή βράδυ στις 22:00 στην παρέα του “Προσωπικά… Εσύ!”