Now playing:

Now playing:

Mardou Radio: Μαζί, στη μουσική της ζωής!

Ένας χρόνος Mardou Radio, η παρέα μας μεγαλώνει και όλοι βαδίζουμε μαζί στη μουσική της ζωής! Η μουσική έχει τη μαγική δύναμη να επικοινωνεί αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και να συνδέει τους ανθρώπους ανεξάρτητα από τη διαφορετικότητα τους ή τις πεποιθήσεις τους. Μπαίνει στις καρδιές και το μυαλό. Όπως είχε πει ο Πλάτων, «Η μουσική δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο μυαλό, πτήση στη φαντασία και ζωή σε όλα».

Η μουσική όμως δεν είναι μόνο στίχοι, μουσικά όργανα, ερμηνευτές. Είναι η ίδια η ζωή. Κάθε τραγούδι είναι μια ιστορία μας, ένας έρωτας, μια επιτυχία, ένας φίλος, μια λύπη. Αυτές οι ιστορίες είναι στο επίκεντρο των θεματικών εκπομπών του Mardou Radio. Λένε τη χαρά, τον πόνο, τα δυνατά πάθη, και τους φόβους μας.

To Mardou Radio ενώνει «Μαζί, στη μουσική της ζωής» παρέες ανθρώπων που αναζητούν καλή μουσική, αφηγήσεις, εμπειρίες, πολιτισμό και δράσεις. Δεν έχουμε playlists αλλά θεματικές εκπομπές. Δεν έχουμε μουσικούς παραγωγούς, αλλά ανθρώπους που διηγούνται με τη μουσική. Μοιραζόμαστε και συζητούμε ιστορίες και εμπειρίες για να φτιάχνουμε την κοινότητα Mardou και τότε να γίνεται η ανθρώπινη σύνδεση που είναι η πιο ισχυρή “μουσική” που υπάρχει.

Θα είμαστε …ΜΑΖΙ, ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Θα περνάμε καλά. Θα ακούμε αξέχαστες μουσικές και νέα ακούσματα. Θα ξυπνάμε αναμνήσεις. Θα μιλάμε σαν μια παρέα κολλητών. Θα ακούμε απόψεις και εμπειρίες.

Με αγάπη για τη μουσική και για τη ζωή,

Η ομάδα Mardou Radio: Μαριάννα, Διονύσης, Γιώτα, Ηλίας, Τάσος …αλλά κυρίως όλοι οι φίλοι του Mardou Radio που βάζουν την δική τους λάμψη «backstage»!

Από τις 17 Οκτωβρίου: “Προσωπικά…Εσύ!” με τη Μαριάννα Δουκάκου και κάθε Κυριακή στις 22:00
Από τις 25 Οκτωβρίου: “Jazz Corner” με τον Διονύση Αγγελάκη και κάθε Δευτέρα στις 22:00
Από τις 2 Νοεμβρίου: “Πίσω από το εξώφυλλο” με τη Γιώτα Ιωαννίδου και κάθε Τρίτη στις 22:00
Από τις 11 Νοεμβρίου: “Το μπαράκι του mardou” με τον Ηλία Μαντά και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:00