Now playing:

Now playing:

Ο Έλτον Τζον και ο Έντ Σίραν εύχονται σε όλους «Καλά Χριστούγεννα»

Ο Έλτον Τζον και ο Εντ Σίραν ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων χαρίζοντας στο κοινό ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι σύμφωνα με το People.

Όπως είπε ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης, Εντ Σίραν στον Τζίμι Φάλον καλεσμένος στο «The Tonight Show», αρχικά ήταν αντίθετος στην ιδέα, αναφερόμενος στην δυσκολία να γράψεις ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. «Ήμουν αρχικά αντίθετος… όχι ότι δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα, αγαπώ τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο Άγγλος τραγουδοποιός.

Ο Έλτον Τζον το 1973 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Step Into Christmas», το οποίο συνεχίζει να ανεβαίνει στα charts. Ο τραγουδιστής «πίστωσε εν μέρει» την επερχόμενη συνεργασία στην επιτυχία αυτού του τραγουδιού.

Ο Εντ Σιραν αποκάλυψε ότι ο Έλτον Τζον επικοινώνησε μαζί του τα περασμένα Χριστούγεννα για να του ευχηθεί «Καλές Γιορτές» και τον ρώτησε αν θα ήθελε να συνεργαστούν. «Μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά ότι το τραγούδι του “Step into Christmas” ήταν στην έκτη θέση του top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου», είπε ο Σίραν.

Συμφώνησαν και άρχισαν να γράφουν: «Όταν έγραψα ένα ρεφρέν συνεχίζει ο Σίραν πήγα να του το δείξω με αποτέλεσμα να μείνω μαζί του και να γράψουμε τρία. Το ένα από αυτά λέγεται “Καλά Χριστούγεννα”», επισημαίνει ο Σίραν χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα άλλο για το νέο τραγούδι εκτός ότι είναι «υπέροχο».

Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησαν αμφότεροι τα καινούργια τους άλμπουμ. Ο Έλτον Τζον το πολυσυλλεκτικό με τίτλο «The Lockdown Sessions» με 16 συνεργασίες και είναι το 32ο στούντιο άλμπουμ της καριέρας του. Ενώ η καινούργια δουλειά τού Σίραν, έχει τίτλο «= (Equals)», και περιέχει 14 νέα τραγούδια.