Now playing:

Now playing:

Ομπάμα και Σπρίνγκστιν στο νέο podcast του Spotify

Ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μπρους Σπρίνγκστιν ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγιναν οι «Renegades: Born in USA» στο νέο podcast τους Spotify.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα (22.02.21) το λανσάρισμα του «Renegades: Born in USA», με τον πρώην πρόεδρο και τον θρυλικό ροκ σταρ σε μία συνομιλία για θέματα που κυμαίνονται από την πολιτική και την Αμερική έως την πατρότητα, το γάμο και την ηλικία των ανδρών. Οι συνομιλίες θα διαρκέσουν οκτώ επεισόδια.

Το podcast, σε παραγωγή της εταιρείας των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Higher Ground, είναι σίγουρα η κορυφαία συνεργασία στην ιστορία του podcasting. «Είναι μια προσωπική, σε βάθος συζήτηση μεταξύ δύο φίλων που διερευνούν το παρελθόν τους, τις πεποιθήσεις τους και τη χώρα που αγαπούν – όπως ήταν, όπως είναι, και όπως έπρεπε να προχωρά», δήλωσε το Spotify, σημειώνοντας ότι οι δύο άντρες «έχουν δημιουργήσει μια βαθιά φιλία από τότε που συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2008».

Είναι επίσης μια ακόμα στιγμή-ορόσημο στην επιθετική ώθηση του Spotify να κυριαρχήσει στην επιχείρηση των podcast. Η σουηδική υπηρεσία ροής έχει δεσμεύσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση εταιρειών podcast και έχει συνάψει αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των Joe Rogan και Kim Kardashian και μεγάλων εμπορικών σημάτων όπως η Warner Bros.

Το 2019, το Spotify υπέγραψε μια αποκλειστική συμφωνία με το ζεύγος Ομπάμα για την παραγωγή podcast. Η πρώτη τους παραγωγή, το Michelle Obama Podcast, ήταν το κορυφαίο παγκόσμιο podcast όταν κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι και η εταιρεία στοιχηματίζει ότι η νέα σειρά των Ομπάμα – Σπρίνγκστιν θα έχει παρόμοια ανταπόκριση. Πολλές από τις συζητήσεις μεταξύ του Ομπάμα και του Σπρίνγκστιν επικεντρώνονται επικεντρωθούν στην επίλυση των πολιτιστικών και πολιτικών διαφορών της Αμερικής.

«Πώς φτάσαμε εδώ; Πώς θα μπορούσαμε να βρούμε τον δρόμο μας ξανά πίσω σε μια πιο ενοποιημένη αμερικανική ιστορία;» Ο Ομπάμα ρωτά στην εισαγωγή του στο σόου. «Επιφανειακά, ο Μπρους και εγώ δεν έχουμε πολλά κοινά. Αλλά με τα χρόνια, αυτό που βρήκαμε είναι ότι έχουμε κοινή ευαισθησία. Σχετικά με τη δουλειά, για την οικογένεια και για την Αμερική. Με τους δικούς μας τρόπους. Ο Μπρους και εγώ κάνουμε παράλληλα ταξίδια, προσπαθώντας να καταλάβουμε αυτήν τη χώρα που μας έχει δώσει τόσα πολλά».

Ο Ομπάμα και ο Σπρίνγκστιν αποκάλυψαν το podcast «Renegades» κατά τη διάρκεια μιας εικονικής εκδήλωσης του Spotify, στην οποία η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την επέκταση των εκπομπών τους στο DC Comics και μια νέα συνεργασία με τους αδελφούς Russo, τους σκηνοθέτες των ταινιών «The Avengers».

Repost: lifo.gr