Now playing:

Now playing:

City Garden Musical Tributes

Τέσσερις θρύλοι της ξένης μουσικής σε musical tributes στο City Garden Festival

Κάθε Τετάρτη του Σεπτέμβρη, οι θρύλοι της μουσικής που έλαμψαν στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα θα ζωντανεύουν στο City Garden All Legends Festival by Christmas Theater μέσα από μοναδικά μουσικοθεατρικά αφιερώματα.

Από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2021, τα 4 βραβευμένα musical tributes του West End θα μας παρουσιάσουν από την δεκαετία του ’50 μέχρι τα 80s, τους Queen, τον Elvis Presley, την Tina Turner και τον David Bowie στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater, με τα τραγούδια που σφράγισαν αυτές τις δεκαετίες.

Οι θρυλικοί Queen (01/09)

Το «We will Rock you», το «We are the Champions», το «Bohemian Rhapsody», το «The Show Must Go On» και άλλα πολλά θα ζωντανέψουν επί σκηνής από το αυθεντικό Βρετανικό Majesty Queen musical tribute.

Ο βασιλιάς του Rock N’ Roll Elvis Presley (08/09)

O μοναδικός Λι Μέμφις Κινγκ θεωρείται ο πιο επιτυχημένος Elvis της Ευρώπης. Το musical tribute «One Night Of Elvis» ανέβηκε το 2007 στο West End και του χάρισε αμέτρητες παραστάσεις και περιοδείες σε όλο τον κόσμο. Πέρασαν σχεδόν 15 χρόνια γεμάτα βραβεία και χιλιάδες θεατές να ζουν λίγο από τη λάμψη ενός θρύλου όταν τραγουδούσε το «Don’t Be Cruel», το «It’s Now or Never», το «Love me Tender» το «Blue Moon», το «Jailhouse Rock» και άλλα πολλά.

Η βασίλισσα της ροκ μουσικής Tina Turner (15/09)


Το βραβευμένο musical tribute «One Night Of Tina» έκανε πρεμιέρα στο West End πριν 7 χρόνια και από τότε έχει ταξιδέψει σε 26 χώρες και έχει μαγέψει χιλιάδες θεατές. Είναι ένα μοναδικό αφιέρωμα στην 60χρονη πορεία της βασίλισσας της ροκ μουσικής και έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα με το αυθεντικό cast του West End. Αναμένουμε διακαώς να ακούσουμε το “Simply The Best”, το «Private Dancer», το «We Don’t Need Another Hero», το «What’s Love Got to Do with It»!

Ο μοναδικός David Bowie (22/09)


Το βραβευμένο musical tribute «Absolute BOWIE» έκανε πρεμιέρα στο West End πριν 13 χρόνια και από τότε έχει ταξιδέψει σε πάνω από 40 χώρες και έχει μαγέψει χιλιάδες θεατές. Είναι ένα μοναδικό αφιέρωμα στην πορεία του μοναδικού σταρ της μουσικής Ντέιβιντ Μπόουι.

Η παράσταση παρουσιάζει μέσα από τραγούδια και προβολές («Starman», «Lady Grinning Soul», «Space Oddity»,  «Let’s Dance»,  «Wild is the Wind», «The Man Who Sold The World»), την ιστορία του Ντέιβιντ Μπόουι σε ένα εκρηκτικό show με εντυπωσιακά κοστούμια που μας μεταφέρουν σε όλες τις μουσικές στιγμές της μακρόχρονης πορείας του.

 Πληροφορίες

City Garden (Christmas Theater)
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, Αθήνα
Πληροφορίες: 211 7701700

City Garden “All Legends” Festival 2021
Τετάρτη 1, 8, 15, 22 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00

Εισιτήρια:
Τιμές Εισιτήριων:
Vip: 45 Ευρώ
Α Ζώνη: 35 Ευρώ
Β Ζώνη: 30 Ευρώ
Γ Ζώνη: 25 Ευρώ
Γ Ζώνη Φοιτητικό – Amea: 18 Ευρώ (μόνο Με Τηλεφωνική Κράτηση Στο 211 7701700)

Προπώληση Εισιτήριων: 211 7701700, Viva.gr, Ct.gr