Now playing:

Now playing:

Blondie Against the Odds

Το συγκρότημα Blondie εκδίδει το graphic novel τους“Against the Odds”

Το συγκρότημα Blondie θα εκδώσει το φθινόπωρο του 2021 το graphic novel “Against the Odds”, με τον εκδοτικό οίκο κόμικς Z2 Comics και συγγραφείς τους Amanda Conner και Jimmy Palmiotti, γνωστούς από την επανεκκίνηση στις εκδόσεις DC Comics της σειράς “Harley Quinn” και εικονογράφο τον John McCree.

Το κόμικ θα είναι το χρονικό της ανόδου του συγκροτήματος μέσα από δέκα τραγούδια τους, ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 στα κλαμπ του κάτω Μανχάταν και με τον Palmiotti να είναι ο αυτόπτης μάρτυρας της εκτόξευσης του συγκροτήματος.

«Πέρασα πολλές ώρες αργά το βράδι τσεκάροντας τη μουσική σκηνή όταν το punk και το New Wave γίνονταν κάτι σημαντικό στα τέλη της δεκαετίας του 1970 κι έχω δει αρκετές φορές τους Blondie να παίζουν, στο ξεκίνημά τους, και πολλές φορές μετά» είπε, στο περιοδικό Rolling Stone, ο Palmiotti. «Ήμουν ο τέλειος fan, σε όλα τα επίπεδα. Μου άρεσε η μουσική, ήμουν τζάνκι του βινυλίου και συνέλεγα σχεδόν ό,τι υπήρχε που σχετιζόταν με την μπάντα».

«Δεν μεγάλωσα στη Νέα Υόρκη» πρόσθεσε η συγγραφέας Amanda Conner. «Ήμουν στα προάστια. Αλλά το κορίτσι των προαστίων που μετακινείται στην πόλη για να βρει την επιτυχία (όπως η Ντέμπι Χάρι), και να το αναμείξει με κάποιους πολύ cool τύπους ήταν σε μεγάλο βαθμό πηγή έμπνευσης στη ζωή μου. Αυτές είναι κάποιες από τις πλευρές που πρόκειται να φέρω στο βιβλίο. Πιστεύω ότι η Ντέμπι και η στάση της και το στυλ της έχουν επηρεάσει την τέχνη μου και είναι πηγή έμπνευσης για αυτήν και τους χαρακτήρες μου, εδώ και χρόνια. Και για τον Harley (σ.σ. της σειράς “ Harley Quinn”), επίσης».

Το graphic novel “Blondie: Against The Odds Graphic Novel” θα διατίθεται στην deluxe edition στα €84,81 και στην standard edition στα €33,92 (με σκληρό εξώφυλλο) και στην απλή έκδοση στα €21,20. Για τους φαν του συγκροτήματος που δεν θέλουν να το χάσουν από τη συλλογή τους, πατήστε εδώ.